Send kontoudtog på e-mail

Kontoudtog, der skal sendes på e-mail håndteres fra skærmbilledet Debitor.

Gå til skærmbilledet Debitor fx via menuene Afregning | Debitor

Tryk på knappen Debitor og vælg menuen Send Kontoudtog på e-mail

Herved åbnes anfordrings billedet, hvor udskriften bestemmes.

Udfyld kriterierne for udskriften i anfordringsbilledet og tryk på knappen Udskriv

Herved åbnes billedet til Printervalg og Amyuni Document Converter er valgt på forhånd (den printer, som sender e-mailen)

Tryk OK for at afsenden e-mailen