Send faktura med e-mail

Når der skal sendes en faktura med e-mail skal fakturaen være bogført. Herefter findes den pågældende faktura enten under Bogførte fakturaer eller fra Forbrugerstamkortet. Udskriv herefter den femsøgte faktura til afsendelse på e-mail.

Find de bogførte fakturaer via menuerne  Afregning | Andre aktiviteter |Bogførte fakturaer og fremsøg den aktuelle faktura.

Alternativt fra Forbrugerstamkortet via menuerne  Afregning | Forbrugerkartotekt og fremsøgning af forbrugeren

Tryk på knappen Vis Bogførte og vælg menuen Bogf. Faktura, hvorefter der vises en oversigt over de bogførte fakturaer, der er lavet til pågældende debitor.

Fremsøg den aktuelle faktura (stå på linjen i tabellen)

Tryk på knappen Faktura og vælg menuen Kort (F5), hvorefterden aktuelle kreditnota vises

Tryk på knappen Udskrifter og vælg menuen Send denne på mail

Hvis der skal udsendes flere på en gang kan dette gøres fra en oversigt over de bogførte faktura.

Fra den bogførte faktura trykkes F5 for at få en oversigt.

Marker de faktura, som skal sendes og tryk på knappen Udskrifter og vælg menuen Send denne på mail. Herved afsendes de markerede faktura på e-mail.

Appia sender således en e-mail med den standardtekst, der er opsat i e-mail skabelonen og den pågældende kreditnota er vedhæftet.

Afsenderinfo i toppen af e-mailen kommer fra PDF dokumentopsætningen

Hvis der skal rettes e-mail teksten gøres dette på e-mail skabelonen PDF-mailskabelon

Afsender info (under venlighilsen) er regnskabsnavnet

Udsendelse til flere forbrugere på en gang