Anvend enkelt måler fra lager

Ved oprettelse af en måler fra forbru0gsstedet kan der hentes og anvendes en måler fra lager.

For at kunne trække målere fra lager er det er en forudsætning, a der er lagt målere på lager. Se Læg målere på lager - Enkelt eller Læg flere målere på lager - Flere

Fremfinding af forbrugsadresse er den samme som ved oprette en ny måler . Først når der skal vælges i mellem oprettelse af ny måler eller måler fra lager ændre proseduren sig.

Vælg Hent måler fra lager og tryk OK. Nu vises der er lageroversigt over målere.

Vælg den måler, som ønskes ved at "stå" på linjen og tryk OK. Herved oprettes et Målerkort.

Tryk OK og udfyld de nødvendige felter, som beskrevet ved opret en ny måler

Bemærk: feltet Model allerede er udfyldt. Som minimum skal felterne Parti og installationsdato
udfyldes, hvilket får målerens status til at skifte fra Passiv til I drift.