Opret måler til lager - Enkelt

Der kan oprettes en eller flere målere ad gangen. den eller de oprettede målere lægges på lager, og den enkelte måler hentes derfra når de skal i drift.

Hvis man har en enkelt elle nogle måler med "hul" i nummerserien, lægges de på lager som enkelte målere.

Opret ny måler til lager ved hjælp af 3 step

Step 1. Opret blankt Målerleger kort
Step 2. Indtast målerid, og model
Step 3. Indtast de øvrige felter efter behov

For at oprette en måler til lager hentes vinduet Målerlager fra menuen Målerstyring - Målerlager - Målerlager.

Tryk F3 for at få et blankt Målerlagerkort og indtast id på måleren i feltet MålerID. Udfyld som minimum feltet Model (Vælg model fra liste ved at trykke på pilen i feltet eller brug genvejen F6).

De øvrige felter udfyldes efter behov.

Skal der oprettes flere målere til lager, hvor Målerid ikke kommer i fortløbende rækkefølge, gentages oprettelses proceduren.

Når måleren skal anvendes sættes målerens status til drift når installationsdatoen er tastet ind.