Step 3. Gør forbrugeradressen inaktiv/nedlæg

Det er en forudsætning for step 3. at step 1. og step 2. er gennemført inden step 3. gennemføres.

Åben Forbrugerkartotek vælg forbrugeradressen der skal nedlægges. Se billedet herunder.

Gennemfør følgende steps for at nedlægge forbrugeradressen / gøre forbrugeradressen inaktiv.

1. Kontrollere at der i feltet Antal målere Std./Bi står "0". Står der ikke, gennemfør da. step 2.
  2. Klik herefter på  Forbruger | Ret  det er nu muligt at redigere i feltet Aktiv, se billedet herover.
  3. Fjern flue benet i feltet Aktiv.
  4. Esc ud af forbrugerstamkortet, så du får lukket ned for ret-tilstanden

Forbrugeradressen er nu nedlagt/ gjort inaktiv.