Step 2. Nedtag aktive målere

Åben Forbrugerkartotek vælg forbrugeradressen der skal nedlægges.

Klik på Forbruger | Målere| en liste med alle målere på forbrugeradressen bliver nu vist.
Se billedet her under.

Stå på pågældende måler og tryk Shift + F5 så du kommer helt ind på Målerkortet. Er der mere end en måler tilknyttet forbrugeradressen, gentag efterfølgende steps for samtlige målere.

Klik på Måler | Nedtag måler i billedet herunder vises menuen for nedtagelse af måler.

Indtast det tal der fremgår af feltet Starttæller i feltet Sluttæller.
Indtast herefter dato for slutafafregning i feltet Nedtagningsdato.

Klik på Nedtag måler