Skjul og vis kolonner i oversigter

I denne artikel vil standard NAV funktionalitet for vis og skjul kolonner i oversigter så som kassekladder m.v. blive gennemgået.

Eksemplet vil tage udgangspunkt i en kassekladde.

Åben derfor Finans | Finans | Finanskladde og Følgende skærmbillede vises:

I menu bjælken trykkes på Vis Vis kolonne

Der kan også hentes/skjules kolonner ved at højreklikke på kolonneoverskrifterne i finanskladden:

Følgende skærmbillede vises:

Sæt f. eks. Flueben ud for Momsbeløb og Modkontoens momsbeløb.
Gem de valgte kolonner ved at trykke på OK Kladden vises nu som følgende:

Generelt – på alle oversigter har du mulighed for på samme måde at definere, hvilke felter du vil have vist. Den opsætning du vælger gemmes i din Zup-Fil, dog med forbehold for at opsætning kan blankes, hvis der på databasen laves betydningsfulde opdateringer.

Anbefaling: leg med denne opsætning på ForbrugeroversigtenMåleroversigtIndbetalingskladderMålerkladderKlargjorte Forbrugere m.m.
HUSK – felterne kan altid slås til/fra igen.

Flyt om på kolonne rækkefølgen: Grib med musens venstre knap fat på en overskriftskolonne – hold museknappen nede og flyt kolonne enten mod højre eller venstre.