Opret målere til lager fra fil - Flere

Indlæsning af målere fra en fil sker via en indlæsningsfunktion fra Internettet. Åbne en internetbrowser og indtast adressen www.forsyning.net/admin - Adresse og dit log in findes i vinduet
Virksomhedsoplysninger under fanen Web.

Vinduet virksomhedsoplysninger findes fra menuen: Planlægning - Planlægning og knappen Virksomhedsoplysninger

Start en browser og gå til adressen www.forsyning.net/admin. Gå til området Importer målere til målerlager og tryk på knappen Vælg fil. Udpeg herefter filen, der skal importeres og tryk på knappen Importer måler.

Systemet henter nu alle data fra filen og lægger dem klar til automatisk indlæsning i APPIAs målermodul. Data se i nederste del af vinduet under Følgende målere er blevet indlæst.

Systemet er opsat til at køre batch kørsler en gang hver halve time. Det betyder at der går op til en halv time inden data fra filen er indlæst i Måler kladde oversigten.

Når målerne er indlæst i kladden skal de bogføres, hvorved de bliver lagt på lager.

Gå til Målerlager kladde oversigt via menuen Målerstyring|Målerlager|Målerlager kladde oversigt

Kontroller målerne en sidste gang og Tryk på knappen Bogfør, hvorved målerne bliver lagt på lager.

NB: Hvis målermodellen ikke er oprettet på forhånd skal dette gøres inden bogføring.