Genvejstaster

I denne artikel vil standard genvejstaster blive oplistet:

• F3: Opretter ny, både kartotekskort, rækker m.m.
  • F4: Sletter det markerede.
  • F5: Giver (konto)oversigt. Virker på alle former for kartoteker m.m.
  • F6: Laver opslag i den tabel feltet er knyttet til, således der kan vælges herfra.
  • F7: Åbner for brug af feltfilter. Shift + Control + F7 slår feltfilter fra. SKAL BRUGES NÅR F7 HAR VÆRET ANVENDT.
  • F8: Kopierer teksten fra feltet ovenfor. .
  • F9: Anvendt på forbrugerkartotek vises status på saldo på tilknyttet debitor.
  • Ctrl + F1: Sætter/fjerner afmærkning på post. Bruges på oversigter med henblik på videre behandling af afmærkede poster.
  • Ctrl + F5: Viser kontoens poster både på Finansposter, Debitor poster, Kreditorposter m.m.
  • Ctrl + b: Søgefunktion på feltet.
  • Ctrl + h: Giver mulighed for søg og erstat kørsel på feltet.

Mange steder i systemet er der en understregning af et bogstav på knapper og undermenuer.
Her kan med fordel anvendes Alt + det understregede bogstav.

Eks. Fra Forbrugerkartotek: Forbruger tryk på Alt og hold tasten nede. Tryk på f og der vises en dropdown menu. Uden at slippe Alt kan nu med det understregede bogstav vælges fra dropdown menuen. Hold Alt – f – a åbner Afdrag Hold Alt – f – m åbner Målere på forbruger