Genåbne lukkede regnskabsperioder

Hvis der er behov for at bogføre i en lukket regnskabsperiode, så kan der åbnes for perioden igen på følgende måde:

• Indlæs midlertidig udviklerlicens J:\NAV-Licenser\Udvikler\Udvikler NAV 2009....
  • Åben for Objectdesigner - Shift + F12 - og tabel 50 Regnskabsperioder
  • Vælg Design og marker Field No. = 4 og field Name = Closed

• Klik Shift + F4 og find Property = Editable. Ændre No til Yes og Esc ud af Closed Properties, Table Designer og Object designer.

• Det er nu muligt at fjerne flueben i kolonnerne Lukket og Dato låst så det igen er muligt at bogføre i de oplåste perioder.