Hvad skylder forbrugerne

Hvad forbrugerne skylder kan ses i flere rapporter.

Rapport Debitor Saldoliste - 621

Find rapporten via menuerne Rapporter | Afregning | Debitorer | Debitor Saldoliste 621

Indsæt datofilter i anfordringensboxen for den ønskede periode. Herefter indsættes filteret Saldo (RV) >0 således det alene er skyldige beløb (beløb under kr. 0,-)

Vis eller udskriv rapport

Hvis fortegnet vendes vises hvad vandværket skylder forbrugerne.

Rapport debitor restanceliste

Restancelisten kan vise skyldige beløb med nedenstående indstillinger i anfordringen:

Restancelisten kan vise både positiv og negativ saldo, og den endelige saldo kan sammenlignes med Tilgodehavende hos debitorene i kontoplanen (skal stemme).