Naviger på poster

Brug vinduet Naviger til at få vist en oversigt over, hvor mange og hvilke poster der har samme bilagsnummer eller bogføringsdato. Funktionen kan være nyttig, når du skal finde de poster, der er resultatet af bestemte transaktioner.

Klik på knappen Udskriv for at udskrive en rapport, der viser detaljerede oplysninger om de poster, som søgningen på dokumenterne har givet.

Stå på en linje (post) og tryk på knappen Naviger

Der kan findes mere information vedrørende navigering inde fra Appia. Stå på det emne der skal findes information om og tryk F1